Varmblodshester
kaldblods

# 82 - Izanagi

Katalogside 3Hingst e Canepa Hanover

u M.T. Angel e Juliano Star

Innmelder:
Tone Wirkola
Kvakstadveien 100
1867 BÅSTAD

T: 901 51 862
E: tone@kvakstad-gard.no

Innmelder opplyser:
Izanagi
, 1-års hingst e Canepa Hanover -  MT Angel 14.0/SEK 430.000 e Juliano Star – Supreme Broline e Speedy Somolli – Flying Princess. 

Izanagi er en stor, mektig hingst som står fint på beina, beveger seg flott og har et fantastisk lynne. Han har vokst opp i flokk med utegang og nå på sommeren på store kulturbeiter.

Faren Canepa Hanover er en av de flotteste sønnene til den fenomenale avlshingsten Muscle Hill, og hans mor har i tillegg gitt liv til Hambletonianvinneren Glidemaster.

Han har 61 svenske 2-åringer i sin første årgang, og vi kan bare håpe at alle de svært positive treningsrapportene stemmer.


Moren MT Angel er også mor til vinnerhesten Folli 11.8, SEK 943.500 og They Don’t Know 13.6, SEK 410.550. Første norskfødte avkom, er 4-årige Fata Morgana som har vist fin fart i løpene. 3-årige Ginger Peachy imponerte i mønstringsløpene og travet 22.0, men fikk fri i sommer grunnet vekst, trener for start nå. 2-årige Hardly an Angel står i trening hos Magne Olsen. 

Mormor Supreme Broline fikk elleve avkom, ti av dem har startet og vunnet. Hun er mormor til bl a MT Harmony 10.7/SEK 2 mill.
Hennes mor Flying Princess, har fått den høythengende utmerkelsen svensk Elitsto, som mor til 3 millionærer, blant dem Geraldine Broline. Hun er opphav til bl a Jetstile og Cokstile.

Varmblodshester