Varmblodshester banner 175x150
Kaldblodshester banner 175x150
Til internettauksjonen 175x150
Registrer som budgiver 175x150

# 72 - EXTREME TALISMAN

Katalogside 3Hingst e Maharajah

Linderjet G.T Love You

RØNTGENUNDERSØKELSE

HELSEATTEST

Innmelder:
Liv Marit Stensland
Pollestadmyra 6
4343 ORRE

Tlf: 926 16 202
E-post: egil.stensland@gmail.com.

Oppstallingssted:
Egil Stensland, Brautveien 360, 4343 Orre

Se video i fullskjerm:
Video av Extreme Talisman


Innmelder opplyser:
Extreme Talisman er temt og innkjørt, og er snill og grei på alle måter. Han har vært regelmessig i sandgropa fra jul til han ble sluppet på stort hingstebeite i våres. Røntget u.a. Broren Golden Talisman var et stort talent, men måtte dessverre avlives som 2-åring etter en ulykke i luftegården. 2-årige helsøsteren Lucky Talisman er veldig lovende.

Extreme Talisman har følgende mål: Manke: 154 cm, kryss: 156 cm

Far Maharajah er en av vedens beste avlshingster. Maharajah kombinert med Cocktail Jet-mødre har gjort det veldig bra – et godt eksempel er Moni Viking 09,4a/8,3 mill.

Mor Linderjet GT er etter Love You (e Coktail Jet) og har vært avlschampion rundt om i Europa en rekke ganger, og han har ført videre Cocktail Jet-blodet på en fornem måte – også som morfar. Eksempler på det er Prix d’Amerique-vinnerne Face Time Bourbon 09,1a/ EUR 3 mill og Bold Eagle 08,4a/EUR 5 mill – begge med Love You som morfar.

Extreme Talismans mormor Linder T, utnevnt til DNTs Eliteavlshoppe, er etter Supergill. Kombinasjonen med Maharajah på hoppe med Supergill-blod ga store overskrifter i sommer da 4-årige Bengurion Jet (e Maharajah u Love Me Tender IT e Supergill) fosset rundt Jägersro-ovalen på 08,8ak! 

Fra samme morstamme som Extreme Talisman kommer bl a BO C 11,3am/SEK 1,4 mill. Han har gjort det bra i Frankrike med tre seirer på seks starter. Han er etter Maharajah og viser at Linderjet GTs morslag i kombinasjon med Maharajah fungerer bra. Svenske Sauveur 11,0am/SEK 5,5 mill, vinner av Ulf Thoresen Grand International, kommer fra samme morsstamme som Extreme Talisman.

Varmblodshester