Varmblodshester banner 175x150
Kaldblodshester banner 175x150
Til internettauksjonen 175x150
Registrer som budgiver

# 7 - Indystile

Katalogside 3Hingst e Maharajah

u Joystile e Coktail Jet

RØNTGENUNDERSØKELSE

HELSEATTEST


Innmelder:

Per Erik Hagen
Hogstadveien 49
1383 ASKER

Tlf: 911 58 225
E-post: p-hag@online.no

SE VIDEO I FULLSKJERM


Innmelder opplyser:
Åringen Indystile er bror av verdensstjernen Cokstile, og sønn av Prix d Amerique-vinneren og avlskometen Maharajah! Det er vel dager til Cokstile blir utropt som vinner av Elitloppet 2020. Da har han vunnet nesten 10 millioner, 7,5 av millionene det siste året. De fire Gruppe 1-seirene er fra Norsk Derby, Nasjonenes Pris i Milano, Kommuneløpet i Montegiorgio og altså Elitloppet 2020 når Propulsion tas vekk fra listene.

Drømmen er at Maharajah er en enda bedre match for Joystile enn Quite Easy. Drømmen er ikke usannsynlig når vi ser på hvilken avlsstart Maharajah har fått i Sverige. Senest i Åby Stora Pris ble de dobbeltseier, til Moni Viking og Who’s Who.

Indystiles søster Lifestile avsluttet i 1.08-tempo da hun vant DNTs Hoppechampionat på Biri i sommer.  Hun vant sitt kval til Hoppe-Derby og er klar for finalen. Moren Joystile er helsøster med Jetstile som vant fire Gruppe 1-løp, inkludert Kriteriet, Derby, EM for 5-åringer og Forus Open. Morfar er championen Coktail Jet som vant Elitloppet og Prix d Amerique. Farfar er Viking Kronos. Stammen er altså meget lik Moni Viking, med samme far og morfar. I tillegg kommer morlinjen bak til Geraldine Broline som i USA vant Merrie Annabelle som toåring. 

Indystile er røntget uten anmerkninger.

Varmblodshester