Varmblodshester banner 175x150
Kaldblodshester banner 175x150
Til internettauksjonen 175x150
Registrer som budgiver 175x150

# 52 - TAKE ME TO PARIS

Katalogside 3Hingst e King City

Incredible Amy Thai Tanic

RØNTGENUNDERSØKELSE

HELSEATTEST

Innmelder:
Kine Hvistendahl
Hoksrødveien 15
3158 ANDEBU

Tlf: 928 57 392
E-post: mammi_minsten@hotmail.com


Innmelder opplyser:
TAKE ME TO PARIS er førstefødte hingst i Norge i 2020 etter KING CITY, som er en svært god hingst med flere meritter med topp stamme. Moren Incredible Amy har kun startet noen få ganger, og vist god kapasitet, men har gått i avl pga. en skade. Moren har også svært spennende stamme. 

«Paris» er en rettstilt hest, med gode ben - og høver, med godt steg med et meget godt lynne og «kaldt» hode. Han har aldri vært syk eller skadet. Han er lettlært, letthåndterlig med mye grunntrening og er påstartet tømmekjøring. Svært lett å laste på/av, snill på henger, med hovslager og veterinær. Snill på boks, ved fôring og ved all håndtering, samt på stallgangen. Som type er tillitsfull, trygg og kontaktsøkende, og lett å like med god utstråling. 
Han har stått i flokk siden han har vært født, og er svært omgjengelig og likt av de andre hestene. Han har vært på åringsbeite i sommer, og kom hjem i midten av august, dermed litt beitetynn. Han kan stå ute i luftegård alene og alene ute og inne, uten problemer. 

Varmblodshester