Varmblodshester banner 175x150
Kaldblodshester banner 175x150
Til internettauksjonen 175x150
Registrer som budgiver

# 42 - The Wanted One

Katalogside 3Klapphingst e Nuncio

u One By One e Fast Photo

RØNTGENUNDERSØKELSE

HELSEATTESTInnmelder:
Trond Asheim & Daniel Hansen
Sinsenveien 68
0586 OSLO

T: 959 60 074
E: trond@tgn.no

SE VIDEO I FULLSKJERM


 
Innmelder opplyser:
The Wanted One er en svart, lekker racermodell-type som er oppvokst på løsdrift med jevnaldrende hos familien Ydersbond (N.Y-oppdrettet) – med fri tilgang på grovfôr og er bundet opp for individuelt kraftfôr 2 ggr daglig. I sommer har hesten gått på beite på store arealer som innbyr til lek og bevegelse.

Faren, Nuncio (e Andover Hall), leverte fremragende unghestprestasjoner i USA, før han tok han Sverige med storm i regi av Stefan Melander. I den fantastiske 2016-sesongen vant han elleve av elleve løp, inkludert Elitloppet og OGP. Totalt vant han 42 av 63 løp, travet 08,7ak som raskest, tjente 28,6 millioner kroner og hadde en trippelprosent på 95! The Wanted One er en av få norskfødte fra Nuncios første årgang.

Moren, One By One (e Fast Photo) tok åtte seirer, inkludert to V75-triumfer, hadde 17 trippelplasseringer på 34 starter og tjente drøyt 400 000 kroner. 

– One By One var ei hoppe med veldig høy kapasitet som alltid gikk til mål. I et V75-løp på Forus var hun knallgod da hun slo blant andre Bold and Fresh, sier Kristian Malmin som trente henne det meste av karrieren.

Storebror, The Normal One (e Orlando Vici), har startet karrieren meget lovende. En kneoperasjon gjorde at han først kom til start i år som 4-åring, men på sine fire første starter har han én seier, én annen og to tredjeplasser. Han har vist seg som en tøffing som går til mål. I start nummer to gikk han i dødens hele veien, men kjempet likevel på helt inn. 

– The Normal One har vist både styrke og fightervilje så langt. Dette blir en bra hest!, sier trener Geir Kihle. 

Storebror Marco Valerio (3-åring e Ken Warkentin) har ennå ikke startet karrieren, men eier og trener Elisabeth Haugerud er full av lovord.

– Han har unik utstråling og er en tøffing som elsker å løpe! Vi har tatt et bevisst valg om å ikke starte ham tidlig som 3-åring fordi vi har ambisjoner om at han skal bli god over flere år, ikke bare en ungheststjerne, sier Haugerud. 

The Wanted One kan besiktiges på Nordre Ydersbond gård i Hemnes.

NB! Det ble først opplyst om at The Wanted One hadde Birkelandsfraktur, men det viser seg at det var en misforståelse. Han er røntget uten anmerkninger.  

Varmblodshester