Varmblodshester banner 175x150
Kaldblodshester banner 175x150
Til internettauksjonen 175x150
Registrer som budgiver 175x150

# 122 - MIKAS

Katalogside 3Hingst e Canepa Hanover

Starfish And Coffee Quite Easy U.S.

RØNTGENUNDERSØKELSE

HELSEATTEST

Innmelder:
Stall Double O. v/ Odd Fjelddalen
Granveien 2 C
1178 OSLO

Tlf: 909 40 139
E-post: odd.fjelddalen@hotmail.com

Oppstallingssted:
Inger Lund, Askimveien 387, 1859 Slitu

Se video i fullskjerm:
Video av Mikas


Innmelder opplyser:
Mikas er temt og innkjørt. I sommer har han gått på beite sammen med andre åringer på gode arealer som innbyr til lek og bevegelse. Regelmessig hovpleie er utført. Videre kan nevnes at Mikas hele sin oppvekst har hatt fri tilgang til å være ute sammen med sine lekekamerater.   

Moren Sarfish And Coffee var selv en naturtraver som oppnådde gode resultater til tross for et uhell under innkjøring i Polen, noe som hemmet henne hele karrieren. Hun gikk 15.1 som treåring med 40 – 50 m. galopp. Gikk 12.8 en sen høstdag som 4-åring i et løp hvor hun avsluttet flott siste 700 m. ute i sporene. Sitt beste løp gjorde nok Starfish And Coffee da hun vant Norsk Folkehjelps Løp på Bjerke i november i sin siste hele sesong.  Hun seiret overlegent på 13.6 – 2.100 m. foran Hickoothepooh.  Det kan også nevnes at hun er vinner av V75 hoppedivisjonen 2015 og annen i Oaks Revansjen 2014 etter en meget sterk avslutning. Starfish And Coffee var billedskjønn i banen. Når hun defilerte foran et løp på Åby sa den tidligere topp kusken og ATG Live reporteren Lennart Forsgren at «det er slik en traver skal se ut».

Starfish And Coffee har interessant stamme som en datter til Quite Easy og en mor etter Supergill. Morens bror Investor G.T. var trolig sin årgangs mest kapable hest og vant bl. a. Jarlsberg Grand Prix, men var dessverre forfulgt av skader. Trener Wallevik har tidligere uttalt at Investor G.T. er den sterkeste hest han har trenet. Det mest interessante i Starfish And Coffee sin stamme er dog å lese alle de millionærene som kommer fra «4. mor» Vicki’s Day. Det på en tid da premiene var klart lavere enn nå.

Starfish And Coffee sin førstefødte (Selmann - to år e/ Victor Gio) virker svært lovende. Han har de samme fine bevegelsene som henne (står i trening hos Hans Wilhelm Storås).

Varmblodshester