varmblods
kaldblods
VIP plasser

# 94 - THAI TARGARYAN

Katalogside 3Hingst e Muscle Hill

u Bether Always e Conway Hall

Innmelder: Siv Teigen Bergslien, Ystebrødveien 352, 4374 Egersund.

Tlf: 950 45 140
E-post: sivbergslien@gmail.com


Innmelder opplyser:
Røntget u.a. Gått på utegang på Åsen Unghestsenter fra nov-mai. Regelmessig markkurer og hovpleie. Hatt tannsjekk. Mye håndtert.

Vi tør påstå at Thai Targaryan er en av de mest spennende hestene på årets auksjon som en flott sønn til selveste Muscle Hill 1.08,5a/$ 3,2 mill og med en bevist krysning som har produsert en av verdens beste hester, og helbror til en Hoppekriterievinner. Det ble dobbeltseier for Muscle Hill i både Peter Haughton og James Doherty for toåringene i USA i år, seier i Hambletonian Oaks og kvalvinner i Hambletonian! Muscle Hill allerede far til en uendelig rekke topphester på begge sider av Atlanteren. Resolve 08,8a/$ 2,1 mill, Southwind Frank $1,9 mill, Hambo-vinnerne Marion Marauder $2,8 mill, Trixton, Bar Hopping, superhoppa Mission Brief (2)*08,7a (3)*08,6a /$ 1,6 mill (vant Merrie Annabelle, Breeders’ Crown, annen i Hambletonian og flere verdensrekorder), samt søstrene All The Time $931,366 og Ariana G (4)08,6a (verdensrekord). Svenskene har kanskje verdens beste travhest i Propulsion, og den råsterke Kriterievinneren Villiam. I Norge har vi bl.a. Waffle Cone (4)09,8a, Derbyvinner El Diablo B.R., Hoppekriterievinner Thai Goodwill og Born in the U.S.A.

Mor til Thai Targaryan er Bether Always. Hun vant selv bl.a. Acorn Stakes og tjente over en halv million kroner. Hun har begynt meget sterkt i avlen, og er på tre avkom i startklar alder mor til Hoppekriterievinner Thai Goodwill (helsøster Thai Targaryan), og 1.12-traveren Thai Voyager. Morslinjen er rett og slett enorm. Bether Always er fra en flott søskenflokk. Hennes søster Cantab It All er mor til to eksepsjonelle travere, All The Time og Ariana G. (begge disse er døtre til Muscle Hill). Hoppelinjen er meget sterk. Amerikanske Workaholic har hatt en enorm betydning for utviklingen av den moderne franske travhesten.

Varmblodshester