varmblods
kaldblods
VIP plasser

# 132 – CAFU

KatalogsideHingst e Ken Warkentin

u Lil Miss Broadway e Broadway Hall

Innmelder: Gunnar Lahelle, Østre Huggnesvei 150, 1580 Rygge.

Tlf: 916 59 085
E-post: lahgun1@hotmail.com

 

Innmelder opplyser: Cafu har gått på løsdrift med daglig håndtering/oppbinding og beite hos Ydersbond. Cafu har plass hos Frank Skubberud for innkjøring etter auksjon hvis ønskelig. Røntget u.a. For bilder og mere info søk opp Cafu på Facebook.

Stammen til Cafu preges av relativt raske generasjonsintervall.

Mor Lil Miss Broadway's førsteførste i Sverige, Dilba Sisu, var et kjempetalent og vant sine to første løp som toåring (nå 5 år). Skader gjorde at hun mistet mye av treårssesongen og hun har ikke kommet tilbake til samme nivå senere. Er nå solgt og blir satt i avel 2019.
 
Regiment, Lil Miss Broadway's førstefødte i Norge ble satt i trening i Nederland. Der startet han lovende som 3 åring på Wolvega med bla. 3 premie på 1.15,4a fra dødens før han ble skadet i august (gaffelbånd). Han har startet 3 ganger på Wolvega i 2018 med 1 førsteplass på 1.14,4a , en 2. premie og en dg. Kommer til å starte i Norge senere i høst.

Kombinasjonen Ken Warkentin x Conway Hall har fungert veldig bra i avlen som vist med f.eks. In Toto Sund. Kombinasjonen "motsatt vei" har også produsert stjernetraveren Walner. Ken Warkentin produserer normalt aller best når han ikke krysses for tett med Speedy Crown. Cafu er avlet på dette prinsippet.

Varmblodshester